LSS studentträffen 2022

Efter sju sorger och åtta bedrövelser så blir det i alla fall en 55-årsträff – två år försenad. Jag har äntligen fått igång de nya LSS 1965 sidorna. De gamla finns på https://hindersby.net/wordpress/.

Jag sätter här in den epost som Jocke skickade så ni kan hitta den ifall den försvunnit i cyberrymden.

______________________

Bästa studentkamrater!

Trots Putins barbariska, skakande anfallskrig i Ukraina, den sega pandemin och en lång, snörik vinter börjar vårtecknen här spira i naturen. Som vi noterade i e-postbrevet av den 7.12.21 har Folke i hård konkurrens lyckats reservera stugan i Degerby Gille till examensdagen lördagen den 4.6.22 för vårt försenade 55-årsjubileum. Vi har också erhållit ett preliminärt förslag till meny för tillfället. Förslaget nedan som inte är helt billigt är skrivet på finska som inte torde bereda er problem att förstå.  Verkar läckert tycker vi. Dryckerna tillkommer förstås.

Toast Skagen

**

Paistettua Nieriää & Tilli-voikastiketta

Paahdettua Uudensadon perunaa & Kauden kasviksia

tai 

Karitsan niskaa & Tummaa piparjuurikastiketta

Paahdettua Uudensadon perunaa & Kauden kasviksia

**

Paikallista sorbettia & Mehustettuja marjoja

Kahvia & Haudutettua teetä 

Kalamenu 44€

Lihamenu 47€

Krögaren på Gille har bett oss komma in med vår beställning senast 19.5. så än finns tid att beakta era synpunkter på maten och programmet i övrigt. Vi tänkte börja på Gille kl. 17. Traditionellt har åtminstone några av oss deltagit i studentdimissionen mitt på dagen. Dessutom har några av oss besökt våra avlidna kamraters gravar. De försämrade bussförbindelserna kan medföra behov av kvarter för natten till söndagen den 5.6.22. Hör gärna av er i god tid så kan vi bistå i arrangemangen. Om någon av er inte har möjligt att delta är vi tacksamma för besked före den 19.5.22. Vi önskar er en skön Påsk och ser fram emot att träffas i minnenas tecken den 4 juni.

Arrangörerna /Folke och Jocke

Det här inlägget postades i 55-årsjubel 2020 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *