Officiell bild 2015

Då jag kollade in bilderna litet noggrannare så kunde jag konstatera att de som tagits mot ändan på Degerby Gille tyvärr hade bakersta raden i solen så en del blev alldeles bleka i ansiktet. Det bästa bilden var den första jag tog framför Gillet i solen så jag kopierade in mej själv på den (så kan ingen annan klaga). Till all tur hade Foke och jag samma färg på kavajen så det var enkelt.

Här är resultatet. Klaga fort om ni har nånting att påstå. I morgon skickar jag in bilden till tidningarna. Klicka på bilden för att få en större kopia.

DSCN4874_Nisse_skuri_Anca

Jag kan försköna er (inom rimliga gränser …) med bildredigeringsprogrammet.

Text för tidningarna:

50 år efter examen för Lovisa svenska samlyceums studenter 1965. Fr.v. Aila Kujala (Koso), Nisse Husberg, Carita Häggman (Nordin), Folke Lindborg, Ragnar Gartz, Lars-Johan Lindqvist, Karl-Johan Söderström, Airi Carlas (Luntta), Ingmar Hokkanen, Kerstin Thelander (Evertsson), Monika Prebble (Bosas), Anne-Cathrine Forsell (Wilhelmson), Elli Löflund, Knut Rosendahl, Birger Sandström, Henry Forsström, Dorrit Nyberg (Gustafsson), Anders Filén. På fotot saknas enbart Ethel Farmer (Epstein) som bor i Kalifornien. Till klassen hörde också Anette Elfström (Jarding) d.1993, Henrik Rögård d. 2009 och Carita Korolainen (Dufvelin) d.2014 – som vi minns med värme och glädje. Bättre foto och klassens historia finns på http://LSS.hindersby.net (foto och nätsidor av Nisse Husberg).

 

Det här inlägget postades i LSS. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *