Mellanträff 30 maj 2018

Jocke skickade en epost om en mellanträff den 30 maj 2018 kl.13:00. Jag sätter in eposten här så ni kan hitta den ifall ni tappat bort originalet.

Bästa åldrande studentkamrater!

Vår förfrågan om intresset för en träff före år 2020, då följande möte är inplanerat, rönte positiv genklang. Nästan alla har hört av sig. Kerstin anmälde att hon gärna ställer upp men redan har inkommande sommar bokad, Aila angav förbehåll för en odaterad ögonoperation och problem med hörseln, Monica har just nu fullt upp men är på kommande till Finland i augusti. osv Efter överväganden ber vi er boka onsdagen 30 maj 2018 för en träff i Lovisa. Till programmet ber vi att få återkomma senare och är öppna för era uppslag och synpunkter. Preliminärt tänkte vi oss att börja med lunch kring kl.13. Väl mött!

Monica har lovat meddela tidpunkten för sitt besök i Finland i augusti i år. Om hennes program tillåter en träff då, sänder vi närmare direktiv för en spontan extra träff för dem som har möjligt att ställa upp på kort varsel.

Bifogat sänder vi en uppdaterad adresslista. Ailas adress ändrad. Lilians e-postadress bereder som tidigare om åren problem och försändelserna kommer i retur. Hoppas någon av er har kontakt med henne och ber henne sända bättre instruktioner.

En skön sommar till er alla hälsar

Arrangörerna /Jocke

Jag sätter inte in adresslistan eftersom det kan vara farligt med alla skurkar som rör sej på nätet. Senare kanske jag kan sätta in den bakom ett lösenord (krypterad). Ni vet väl att man aldrig skall sätta in epostadress eller personuppgifter på nätet ?

Den här sidan har också blivit angripen men mina skyddsprogram har stoppat alla angrepp. Tyvärr kan ni inte heller logga in av säkerhetsskäl. Skicka epost åt mej om ni vill ha in nånting här.

Nisse

 

Det här inlägget postades i LSS. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *