Kusinträffen 2016 är förbi

Det var en ganska livad kusinträff i Hindersby i går, fredagen den 8 juli 2016 – som vanligt kunde man säja. För att börja bakifrån så sätter jag in ett foto av alla kusinerna. Det finns en mängd foton av uppställningen men jag börjar nu med två. Det är så gott som omöjligt att hitta ett där alla syns tillika.

DSCN2207

Nästa foto är taget av Sten vill jag minnas.

DSCN2217

Troligen måste jag gimpa in hans huvud på det här fotot :-).

Det går att få en större bild åtminstone på Firefox genom att högerklicka och väja View image.

Och så kan man skicka mej foton att sätta in. Jag har massor med utrymme på min hårdskiva (maskinen Hindrik i stallet). Gärna också gamla bilder så kan vi bygga upp ett fotoalbum om Mickels.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.