Första styrelsemötet för Gamla folkskolans vänner

I går kväll hade vi första styrelsemötet där styrelsen (=hela föreningen) godkände nya medlemmar och diskuterade praktiska frågor om skolbyggnaden. Nu är föreningen dubbelt större men tar gärna emot flera medlemmar. Man bör skriftligen anmäla sej till nån styrelsemedlem (så vi har svart på vitt adress, telefon och epost utan tyrckfel). Fritt formulerat är vad som gäller. Vi undviker gärna all byråkrati men det har visat sej att muntliga anmälningar lätt leder till felaktiga telefonnummer och epostadresser. Man kan också lämna in medlemsansökan från den här nätsidan: Se Medlemsansökan under Sidor till höger.

Föreningen är alltså fullt verksam fastän vi inte ännu har fått pappren från registreringen. En förening kan verka utan problem fastän den inte är registrerad men kan då inte skriva under lagliga papper. Så det går bra att komma med redan nu. Då registreringen är klar så siktar vi på att ha det första årsmötet där det väljs en ordentlig styrelse – hoppeligen i början på juni.

Vi väntar på registreringen och nyckeln till skolan som på solens uppgång för det finns en hel del som borde göras på sommaren. Men byråkratin tar sin tid.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *