Rivandet började

Vi hade styrelsemöte på Gamla folkskolans vänner i går och kunde inte hålla oss utan måste titta efter om den gamla dörren fanns kvar mellan lärarbostadens tidigare sal och arbetsrum (nuvarande duschrummet). Och där fanns den …

Styrelsen beslöt att gå vidare med ombyggnaden i stora drag enligt planerna. Då vi river så kan det ju komma överraskningar som tvingar fram ändringar men det får vi se. Vi har meddelat kommunen att värmen får stängas av och har bett Kymmenedalens el flytta elavtalen till föreningen. Vattnet kommer ännu nerifrån nya skolan tills vi fått vår egen vattenledning inkopplad.

Styrelsen godkände också åtta nya medlemmar så nu är medlemsantalet 38 vilket är väldigt bra. Styrelsen valde Göran till viceordförande, Inga till sekreterare och Berit till kassör. Tanken är att det inte blir så många styrelsemöten utan att arbetet sker i mindre arbetsgrupper. Även om vatten och värme är tyngdpunkten i sommar så finns det en mängd andra arbeten som borde utföras också.

På måndagsaftnarna kommer vi åtminstone att jobba i gamla skolan med början nu på måndag (7 maj). Under vårsådden kan det bli litet glesare men sedan gäller det att bygga. Och riva är ju det första.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *