Regnet försenat- styrelsen omvald

Gamla folkskolans vänners årsmöte godkände första bokslutet (som omfattade  ett och ett halvt år), godkände bokslutet och beviljade styrelsen ansvarsfrihet. Och sedan valdes den om så den fick ännu ett år att infria alla löften.

En verksamhetsplan på 28 punkter godkändes för år 2013 och budgeten går på 7300 euro (varav dock 3300 euro engångsutgifter). I det stora hela fortsätter vi förverkliga den 3-årsplan som uppgjordes hösten 2011.  Främst är det arbetsrummet och vatten till köket som är på listan.

Årsmötespappren finns under Sidor (se menyn till höger) -> GFV -> GFV årsmöte 2013.

Medlemsavgiften blir som förut 10 euro per år.

Våra årsmöten är rätt så informella – mest prat om allt möjligt. Christine berättade en intressant sak från förr: Åke hade svårt att säja “arbetsrummet” så det blev “srummet”. Frågan är nu om vi officiellt borde döpa om det till “Srummet” ? På nästa styrelsemöte skall vi lägga pannorna i djupa veck och fundera grundligt på saken :-).

Och så borde vi anställa en fotograf. Jag hade kameran med men då jag var mötets ordförande så blev det inte av att fotografera så därför finns här inte en enda bild – verkligen harm.

Det bästa med årsmötet var att vi fick uppstädat inomhus och utomhus. Regnet blev försenat och började först efter mötet.

En kommentar till “Regnet försenat- styrelsen omvald”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *