Smygstart på 10-årsjubileet

Idag hade vi en liten smygstart på jubilerandet. Det var tur för det gick en hel del tid att hitta ett fel i nätförbindelsen till slöjdsalen. Till sist märkte jag att kabeln var avklippt på ett ställe. Tanken var givetvis att sätta ett uttag där och skarva den men det hade jag saligen glömt.

Men nu fungerar den lilla utställningen. Sveriges TV syns men hörs inte eftersom jag inte orkade släpa ned förstärkare och högtalare. Men bilden projiceras på väggen på den nyuppsatta duken och mörkläggningsgardinerna för fönstren fungerar ganska bra.

tre_musketorer_saaln_DSCN0029

Här ses tre av de fyra musketörerna som var med i det allra första skedet år 2003: Wiking Husberg, Nisse Husberg och Inga Wickholm (Ingmar Henriksson saknas på bilden). I bakgrunden till höger duken med Sveriges TV. Lägg också märke till de intressanta skuggorna på fönstrens rullgardiner.

Nästan en tjinuskikaka lyckades vi klara av idag men det kommer fler i morgon på det riktiga jubileet (kl.15-21). Tur att vi hade dörrarna öppna i dag för i morgon kunde inte Peter Backman komma och han är värd sin kaffekopp och kakbit för det var till stor del hans förtjänst att vi kunde lägga ned fiberkabeln tillika med vattenledningen sommaren 2003 (då han var kommundirektör).

endra_Peter_DSCN0022

Från vänster Inga, Peter med fru och Gilla Husberg. Den yngsta generationen hittade kvickt spel på datamaskinerna. Nedan Filip och Oskar (fotograferade av mamma Mia Husberg).

DSCN0036

Men efter firandet så skall det städas undan. Till all tur fick Inga hjälp av Disa med att diska kaffekopparna.

DSCN0041

I morgon efter klockan tre så är kaffebordet dukat igen. Välkomna alla från när och fjärran !

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *